Wij zijn Beschikbaar

Voor meer informatie over onze producten en onze diensten, aarzel niet om met ons contact op te nemen. Wij bieden u graag onze ervaring en knowhow aan!


Crown General

Milieu

Gezien de zeer brede waaier van mogelijke toepassingen van onze schuimen, spreekt het voor zich dat grondige studies werden verricht in de verschillende toepassingsgebieden.

Bovendien hebben de strenge eisen die onze klanten stellen inzake het gedrag van PVC-schuim tegenover milieu en gezondheid ertoe geleid dat wij nauw samenwerken met onze leveranciers en professionele organisaties teneinde de meest up-to-date informatie te bekomen.

Wereldwijde toxicologische testen hebben aangetoond dat de elementaire bestanddelen evenals alle andere additieven van onze PVC-schuimen geen enkel gevaar opleveren voor mens en milieu.


Crown General

REACH-reglementering

REACH staat voor: 'Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemical Substances within the EU'.

Aangezien Crown General enkel producent is van PVC-schuim op basis van chemicaliën zijn wij zelf niet gebonden aan de REACH reglementeringen, maar onze leveranciers zijn dat wel. Al onze leveranciers werden gevraagd hun producten te registreren en te voldoen aan de REACH reglementeringen.

Tot nu toe voldoen al onze producten aan de REACH reglementeringen. Indien in de toekomst mocht blijken dat één van onze producten niet REACH conform is, zullen wij dit niet meer gebruiken en hier een alternatief voor zoeken.


Crown General

ISO-certificering

Crown General is niet in het bezit van een ISO-certificering maar volgt haar eigen kwaliteitssysteem met geschreven werkinstructies die door de automobielindustrie en verscheidene audits werden goedgekeurd.

Onze producten zijn conform aan onze geschreven technische fiches die steeds voor alle klanten ter beschikking zijn. De gebruikelijke normen (DIN, ISO, BS, FMVSS enz.) en andere eigenschappen van deze technische fiches zijn bindend. Indien gewenst, worden conformiteitsattesten voor de geleverde producten opgesteld.

De kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat afwijkende eigenschappen ten allen tijde opgespoord en vermeden kunnen worden. Ter controle van alle geleverde producten worden de productieprotocollen gearchiveerd.


Crown General

Klantenservice

Crown General staat steeds garant voor een optimale service.

Onze jarenlange ervaring en professionalisme laten ons toe om onze klanten op een snelle en efficiënte manier bij te staan in hun zoektocht naar het meest geschikte product voor elke specifieke toepassing. Bovendien kunnen wij rekenen op een vaste en betrouwbare klantenportefeuille.

Nieuwe en bestaande producten worden getest, verbeterd en ontwikkeld naar constante hoge normen die voldoen aan de strenge industriële regels en hoge klantenverwachtingen.

Ons ervaren team van technici en verkopers staan in voor een efficiënte kwaliteitscontrole en een constante back-up service.